Palvelukorttelit

Norlandia Yhdessä Isopakari

Norlandia Yhdessä Isopakari tarjoaa yhteisöllistä asumista ja ympärivuorokautista palveluasumista Helsingin Malminkartanossa – lähellä elämää ja monipuolisia palveluita. Sisätiloissa asukkaiden käytössä on mm. aistimaailma, HUR kuntosali, sauna ja spa-tila sekä hierontapiste. Valoisat ja isot yhteiset tilat kutsuvat viihtymään yhdessä muiden asukkaiden kanssa.

Yhteisöllisyys on keskeinen kulmakivi korttelin toiminnassa. Samassa korttelissa ovat Norlandian varhaiskasvatusyksikkö ja koirapäiväkoti, Kehitysvammaisten Palvelusäätiön asuntoja sekä Alinan kotipalveluita tarjoava yritys.

Korttelin yhteisellä sisäpihalla kaikki korttelin asukkaat voivat kohdata toisiaan kesäkeittiössä ja puutarhassa. Ulkona asukkaiden käytössä on myös aktivoivia pihavälineitä toimintakunnon ylläpitämisen.

YMPÄRIVUOROKAUTISEN ASUMISEN KODIT

Tarjoamme yksilöllistä hoivaa ja huolenpitoa ympärivuorokautisesti ikääntyville asukkaillemme. Henkilökuntamme on apuna ja tukena kaikissa päivittäisissä toiminnoissa sekä huolehtivat siivous- ja vaatehuollosta asukkaan kanssa tai hänen puolestaan. Hoivakodissa on turvallista asua elämän loppuun saakka. Norlandia Isopakarissa on 66 ympärivuorokautisen asumisen paikkaa.

YHTEISÖLLISEN ASUMISEN KODIT
Talon jokainen asukas asuu omassa kodissaan ja saa tarvitsemansa palvelut omaan kotiin. Talossa voi osallistua halutessaan yhteisölliseen tekemiseen päivittäin, viikoittain tai harvemminkin. Norlandia Isopakarissa on 42 palveluasuntoa.

OTA YHTEYTTÄ

Norlandia Yhdessä Isopakari
Pakarituvantie 4, 00410 Helsinki
norlandia.isopakari@norlandia.com

Mira Ruusunen
mira.ruusunen@norlandia.com
050 476 8933

Norlandia Yhdessä PuijonUppee

Norlandia Yhdessä PuijonUppee tarjoaa yhteisöllistä asumista ja ympärivuorokautista palveluasumista Kuopion keskustan läheisyydessä.

Yhdessä-korttelissa tuotetaan arkea helpottavia ja rikastuttavia palveluita ja yhteisöllisyys on keskeinen kulmakivi korttelin toiminnassa. Samassa korttelissa toimii Kuopion kaupungin varhaiskasvatusyksikkö ja korttelissa järjestetään yhteistä toimintaa päiväkodin lasten kanssa.

Toimimme asukkaiden toimintakykyä tukien, laadukkaan hoitotyön, innovatiivisten ratkaisujen sekä aktiivisen elämän kautta. Mahdollistamme yksillöllisen ja sisältörikkaan elämän vanhemmilla päivillä.

Sisätiloissa asukkaiden käytössä on mm. aistihuone, sauna sekä isot ja valoisat yhteiset tilat, joissa on mukava viettää yhteistä aikaa muiden asukkaiden kanssa.

YHTEISÖLLISEN ASUMISEN KODIT

Norlandia Yhdessä PuijonUppeen palveluasunnot tarjoaa yhteisöllistä elämää, laadukkaita palveluita sekä turvallisuutta. Meillä jokainen asukas asuu omassa kodissaan ja saa tarvitsemansa palvelut omaan kotiin. Talossa voi osallistua halutessaan yhteisölliseen tekemiseen musiikin, taiteiden, urheilun ja käsitöiden merkeissä. Asukkaat saavat sisustaa omat huoneensa mieleisekseen ja meillä on myös huoneita pariskunnille. PuijonUppeessa on 28 palveluasuntoa.

YMPÄRIVUOROKAUTISEN ASUMISEN KODIT

Tarjoamme yksilöllistä hoivaa ja huolenpitoa ikääntyville asukkaillemme, jotka tarvitsevat ympärivuorokautista apua ja tukea esimerkiksi muistisairauden takia. Henkilökuntamme on apuna ja tukena kaikissa päivittäisissä toiminnoissa sekä huolehtivat siivous- ja vaatehuollosta asukkaan kanssa tai hänen puolestaan. Hoivakodissa on turvallista asua elämän loppuun saakka. Norlandia PuijonUppeessa on 60 tehostetun asumisen paikkaa.

OTA YHTEYTTÄ

Norlandia Yhdessä PuijonUppee
Hannes Kolehmaisen katu 25
70110 KUOPIO

norlandia.puijonuppee@norlandia.com

Hoivayksikön johtaja
Heidi Rissanen
Puh 050 473 3767
heidi.rissanen@norlandia.com

hoitajat 2. kerros 050 464 2315
hoitajat 4. kerros 050 464 4809

Norlandia Yhdessä PuijonKuppee

Mahdollistamme yksillöllisen ja sisältörikkaan elämän vanhemmilla päivillä. Yhdessä kortteleissa tuotetaan arkea helpottavia ja rikastuttavia palveluita ja yhteisöllisyys on keskeinen kulmakivi korttelin toiminnassa. Samassa korttelissa toimii Kuopion kaupungin varhaiskasvatusyksikkö ja korttelissa järjestetään yhteistä toimintaa päiväkodin lasten kanssa.

YHTEISÖLLISEN ASUMISEN KODIT

Jokainen asukas asuu omassa kodissaan ja saa tarvitsemansa palvelut omaan kotiin. Talossa voi osallistua halutessaan yhteisölliseen tekemiseen musiikin, taiteiden, urheilun ja käsitöiden merkeissä. PuijonKuppeessa on 14 palveluasuntoa.

YMPÄRIVUOROKAUTISEN ASUMISEN KODIT

Tarjoamme yksilöllistä hoivaa ja huolenpitoa ympärivuorokautisesti ikääntyville asukkaillemme. Henkilökuntamme on tukena kaikissa päivittäisissä toiminnoissa sekä huolehtivat siivous- ja vaatehuollosta asukkaan kanssa tai hänen puolestaan. PuijonKuppeessa on 69 tehostetun asumisen paikkaa.

OTA YHTEYTTÄ

Norlandia Yhdessä PuijonKuppee
Opistokuja 3
70200 KUOPIO

norlandia.puijonkuppee@norlandia.com

Hoivayksikön johtaja
Heidi Rissanen
Puh 050 473 3767
heidi.rissanen@norlandia.com