Norlandia on päiväkotien ja hoivakotien palveluntuottaja, kiinteistökehittäjä ja -omistaja. Missiomme ”Hyvä elämä – elinikäinen halua leikkiä ja oppia” toteutuu sekä lasten että ikäihmisten palveluissa. Norlandia tuo ikäihmiset ja lapset konkreettisesti saman katon alle.

Norlandia on ainoa toimija Suomessa, joka tuottaa palveluja sekä lapsille että ikäihmisille ja vastaa tällaisista yhdistelmähankkeista alusta loppuun. Konseptimme lähtökohtana ovat Norlandia päiväkotien ja hoivapalveluiden toimintamallit, sitoutunut henkilöstö sekä tavoitteemme: elinikäinen halu leikkiin ja oppimiseen.

Norlandia on mukana Tuusulassa heinäkuussa järjestettävillä Suomen Asuntomessuilla. Norlandian Sukupolvet -yhdessä palvelukorttelissa yhdistyvät niin varhaiskasvatus kuin ikäihmisten asuminen ja hoivapalvelut saman katon alla. Korttelissa toimii myös koirapäiväkoti.

Korttelin Norlandia Deli -keittiössä lähi- ja luomuruokaa valmistaa oma kokki ja Deli-kahvila tarjoaa perheiden, vierailijoiden ja alueen asukkaiden arkea helpottamaan aamiais-, lounas- ja päivällispaketteja.

Sukupolvet yhdessä


Norlandia sukupolvet yhdessä ajattelun mukaisesti asuntomessualueelle rakennetaan kaksikerroksinen ikäihmisille suunnattu tuetun asumisen palvelutalo sekä palvelurakennus, joka yhdistää päiväkodin ja hoivakodin monisukupolviseksi kokonaisuudeksi, tilallisia ja toiminnallisia etuja hyödyntäen.

Päiväkoti

Tarjoamme Asuntomessualueelle muuttaville lapsiperheille varhaiskasvatusta luontoa, kulttuuria, taidetta ja musiikkia painottavassa Norlandia Pikkukarhussa.

Hoiva


Norlandia tarjoaa asuntomessualueella hoivapalveluita, palveluasumista ja tehostettua palveluasumista.

Koirapäiväkoti

Korttelin keskiössä myös haukutaan kaikki vierailijat, sillä korttelissa toimii Norlandian ensimmäinen koirapäiväkoti. Lemmikit voivat viettää niin ikään aktiivisen päivän ammattitaitoisten koirahoitajien ohjaamina.

Norlandia Deli


Asuntomessualueelle rakentuu myös kylän oma ”kahvila” Norlandia Deli. Hoiva- ja päiväkodissamme tulee toimimaan oma keittiö, joka hyödyntää luomu- ja lähiruokatuottajien raaka-aineita tarjoten oman pikkuväen ja senioreiden lisäksi tuotteita myös perheiden arkea helpottamaan. Norlandia Delistä saat mukaasi aamiaisen ja iltapäivällä voit hankkia myös perheesi päivällisen!