Norlandian Sukupolvet -yhdessä palvelukorttelissa yhdistyvät varhaiskasvatus ja ikäihmisten asuminen sekä hoivapalvelut saman katon alla. Korttelissa toimii myös koirapäiväkoti.

Korttelin Norlandia Deli -keittiössä lähi- ja luomuruokaa valmistaa oma kokki.

Sukupolvet yhdessä


Norlandia sukupolvet yhdessä ajattelun mukaisesti alueelle rakennettiin kaksikerroksinen ikäihmisille suunnattu tuetun asumisen palvelutalo sekä palvelurakennus, joka yhdistää päiväkodin ja hoivakodin monisukupolviseksi kokonaisuudeksi, tilallisia ja toiminnallisia etuja hyödyntäen. Missiomme ”Hyvä elämä – elinikäinen halua leikkiä ja oppia” toteutuu sekä lasten että ikäihmisten palveluissa. Norlandia tuo ikäihmiset ja lapset konkreettisesti saman katon alle.

Päiväkoti

Tarjoamme lapsiperheille laadukasta varhaiskasvatusta luontoa, kulttuuria, taidetta ja musiikkia painottavassa Norlandia Pikkukarhussa.

Hoiva


Norlandia tarjoaa laadukkaita hoivapalveluita, palveluasumista ja tehostettua palveluasumista.

Koirapäiväkoti

Koirahoitolaisille tarjotaan mukavia, turvallisia ja aktiivisia päiviä, joihin kuuluu myös riittävästi lepoa. Päivät koostuvat ulkoilusta lähimetsissä sekä omalla aidatulla pihalla, ja sisällä päiväkodin tiloissa tapahtuvista leikeistä ja levosta.

Norlandia Deli


Norlandia Yhdessä -korttelista löytyy kylän oma ”kahvila” Norlandia Deli. Hoiva- ja päiväkodissamme toimii oma keittiö, joka hyödyntää luomu- ja lähiruokatuottajien raaka-aineita.

Yhteiskuntavastuuraportti

Norlandia; vastuullisen varhaiskasvatuksen ja hoivan edelläkävijä! Yrityksemme on monella tapaa mukana tekemässä vastuullisempaa varhaiskasvatusta ja hoivaa. Lue Yhteiskuntavastuuraporttimme kokonaisuudessaan.Yhdessä-Blogi

Norlandian Yhdessä-palvelukorttelissa panostetaan ikäihmisten ennakoivaan hoitoon

Tuusulan Puustellinmetsän Yhdessä-korttelissa yhteistä arkea viettävät Hoivakoti ja Palvelutalo Isokarhun seniorit, päiväkoti Pikkukarhun juniorit ja koirapäiväkoti Tuusulan Tassujen nelijalkaiset ystävät.