Norlandian Yhdessä palvelukorttelissa yhdistyvät varhaiskasvatus ja ikäihmisten asuminen sekä hoivapalvelut saman katon alla. Korttelissa toimii myös koirapäiväkoti. Korttelin Norlandia Deli -keittiössä lähi- ja luomuruokaa valmistaa oma kokki.

Sukupolvet yhdessä


Norlandia sukupolvet yhdessä ajattelun mukaisesti palvelukortteleissamme yhdistyvät päiväkodit, ympärivuorokautinen palveluasuminen ja yhteisöllinen asuminen monisukupolviseksi kokonaisuudeksi. Missiomme ”Hyvä elämä – elinikäinen halua leikkiä ja oppia” toteutuu sekä lasten että ikäihmisten palveluissa. Norlandia tuo ikäihmiset ja lapset konkreettisesti saman katon alle.

Päiväkoti

Tarjoamme lapsiperheille laadukasta varhaiskasvatusta luontoa, kulttuuria, taidetta ja musiikkia painottavassa Norlandia Pikkukarhussa.

Hoiva


Koirapäiväkoti

Koirahoitolaisille tarjotaan mukavia, turvallisia ja aktiivisia päiviä, joihin kuuluu myös riittävästi lepoa. Päivät koostuvat ulkoilusta lähimetsissä sekä omalla aidatulla pihalla, ja sisällä päiväkodin tiloissa tapahtuvista leikeistä ja levosta.

Norlandia Deli


Norlandia Yhdessä -kortteleiden Deli keittiöissä valmistuu oman kokin valmistamaa Hyvän olon ruokaa.

Yhteiskuntavastuuraportti

Norlandia; vastuullisen varhaiskasvatuksen ja hoivan edelläkävijä! Yrityksemme on monella tapaa mukana tekemässä vastuullisempaa varhaiskasvatusta ja hoivaa. Lue Yhteiskuntavastuuraporttimme kokonaisuudessaan.Yhdessä-Blogi

Norlandian Yhdessä-palvelukorttelissa panostetaan ikäihmisten ennakoivaan hoitoon

Tuusulan Puustellinmetsän Yhdessä-korttelissa yhteistä arkea viettävät Hoivakoti ja Palvelutalo Isokarhun seniorit, päiväkoti Pikkukarhun juniorit ja koirapäiväkoti Tuusulan Tassujen nelijalkaiset ystävät.